21 junio 2021

Regió7 entrevista a Estanis Iglesias, Enginyer Informàtic d´UVE

Regió7 entrevista a Estanis Iglesias, responsable del disseny i de la direcció acadèmica del programa del “Postgrau Big Data i Analítica de negoci”, impartit per a UManresa-Fundació Universitària del Bages (FUB) i amb la col·laboració d’UVE.

En aquesta entrevista, Estanis ens explica el potencial que ofereix el Big Data, donant valor afegit als negocis amb aquest avantatge competitiu, posant com a exemple casos d’èxit actuals molt interessants.

Tant el disseny com la coordinació acadèmica del Postgrau, aniran a càrrec de l’Estanis Iglesias, Enginyer Informàtic, amb especialitzacions en tecnologia Microsoft i més de 5 anys d’experiència en el sector docent, impartint classes en diferents màsters universitaris i des de fa més de 10 anys Lead Architect & Team Manager a UVE.

Llegeix l’entrevista completa.

 

Ver más posts